Pečený filet z máslové ryby s letním salátem z čerstvé zeleniny a Cottage Cheese

     

4 30

 

 

 K přípravě potřebujeme 

MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
Filety z máslové ryby (á 150 g) 4 ks
Olivový olej 100 ml
MEGGLE Máslo 50 g
Rajčata 150 g
Papriky             150 g
Okurky 150 g
Ředkvičky 50 g
Šalotka jemně krájená 50 g
Aceto balsamico 50 ml
Cukr     30 g

Sůl, čerstvě mletý bílý pepř

 

 

Víte, že ...

Víte, že při přípravě máslových ryb můžete šetřit tukem? Stačí ho jen troška, ryba jej má v sobě dostatek. Kromě másla můžete k její přípravě použít i sádlo.

 Příprava 

Rybu osolíme a lehce opečeme na olivovém oleji, přidáme máslo MEGGLE a ještě cca 4 minuty dopékáme. Veškerou očištěnou zeleninu nakrájíme, upravíme na talíř a ochutíme dresinkem z octa, oleje a cukru. Salát doplníme MEGGLE Cottage Cheese a pečenými filety z máslové ryby.  

 

 Vaše komentáře 

 

Vaše jméno:

Váš email:

 

 

Váš komentář:

 

Opište text:

Nebyly nalezeny žádné komentáře...

 

 Další recepty 

Vrstvené lívanečky s limetkovým Cottage Chesse, čerstvými jahodami a javorovým sirupem
Grilované červené papriky
Cottage energy salát

Cottage Cheese

Cottage Cheese přírodní 180 g

Cottage Cheese pažitka 180 g

Cottage Cheese chilli 180 g

Cottage cheese tzatziki 180 g

Bezlaktózový cottage cheese 180 g

Cottage cheese light* 180 g

Cottage Cheese přírodní 450 g

     

www.meggle.cz        www.bez-laktozy.cz        www.meggle.com        www.rajo.sk

Meggle, s.r.o., Gotthardská 37/4, 16000 Praha 6, IČ: 60202483, DIČ: CZ60202483
tel: +420 224 312 166, fax: +420 224 312 184, email: meggle@meggle.cz