Pečené brambory La Ratte s Cottage Cheese a salsou z cherry rajčátek a čerstvé bazalky

     

4 45

 

 

 K přípravě potřebujeme 

MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
Brambory La Ratte 150 g
Olivový olej  5 polévkových lžic
Červená cherry rajčata 200 g
Šalotka jemně nakrájená 50 g
Vinný ocet 3 polévkové lžíce
Čerstvý koriandr jemně sekaný  1/2 svazku
Třtinový cukr 30 g
Česnek drcený 2 stroužky

Sůl, čerstvě drcený bílý pepř

 

 

Víte, že ...

Víte, že i když se bramborám říká jídlo chudých, na důležité látky pro náš organismus nejsou chudé vůbec? Obsahují totiž širokou paletu stopových prvků jako jsou draslík, zinek, vápník, fosfor nebo železo.

 Příprava 

Brambory uvaříme ve slupce, zpola, dopečeme v troubě. Z olivového oleje, šalotky, octa, koriandru, cukru a česneku připravíme hustou salsu, do které lehce vmícháme rajčátka nakrájená na osminky. Brambory plníme MEGGLE Cottage Cheese a podáváme přelité salsou.

 

 Vaše komentáře 

 

Vaše jméno:

Váš email:

 

 

Váš komentář:

 

Opište text:

Nebyly nalezeny žádné komentáře...

 

 Další recepty 

Vrstvené lívanečky s limetkovým Cottage Chesse, čerstvými jahodami a javorovým sirupem
Grilované červené papriky
Cottage energy salát

Cottage Cheese

Cottage Cheese přírodní 180 g

Cottage Cheese pažitka 180 g

Cottage Cheese chilli 180 g

Cottage cheese tzatziki 180 g

Bezlaktózový cottage cheese 180 g

Cottage cheese light* 180 g

Cottage Cheese přírodní 450 g

     

www.meggle.cz        www.bez-laktozy.cz        www.meggle.com        www.rajo.sk

Meggle, s.r.o., Gotthardská 37/4, 16000 Praha 6, IČ: 60202483, DIČ: CZ60202483
tel: +420 224 312 166, fax: +420 224 312 184, email: meggle@meggle.cz